SharePoint2012-05-03T10:18:07+00:00

Med SharePoint kan alla komma åt den affärsinformation de behöver för att fatta bra beslut. Med kraftfulla funktioner som interaktiva instrumentpaneler och styrkort kan användarna uppfylla specifika behov med hjälp av informationen i databaser, rapporter och affärsprogram. Den välbekanta användarupplevelsen gör dessutom arbetet naturligt och tryggt. Du vet precis hur du ska göra för att få tag i den data du behöver.

SharePoint är utformad som en central applikationsplattform för vanliga web behov. Det skapar ett administrativt lager mellan webservern och användaren med målet att användarna ska kunna skapa och integrera utan att förstå den bakomliggande tekniken. SharePoint innehåller också fördefinierade intranätportaler, extranät, webbplatser, dokumenthantering och filhantering, samarbetsytor, sociala verktyg och Business Intelligence. Andra vanliga användningsområden för SharePoint inkluderar processintegration, systemintegration, automatisering av arbetsflöden och ger grundläggande infrastruktur för lösningar såsom ERP, CRM och BI.

På Cybernetics webbplats använder vi cookies för att den ska fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder dem. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy. Ok!