Microsoft Dynamics 3652012-03-05T22:14:06+00:00

För oss är Microsoft Dynamics 365 ett verksamhetssystem som ska stötta dig som kund i det dagliga arbetet. Alla verksamheter är unika och därför är det viktigt att ha ett systemstöd som tillåter verksamheten att vara unik. Våra åtaganden rör ofta effektivisering av kundhantering, systemstöd i affärsprocesser och andra verksamhetsnära delar.

CRM-system berör ofta andra delar av en kunds verksamhet, exempelvis är det vanligt med integrationer mot affärssystem. Vi har därför kompetens inom ett flertal andra produkter och tekniker såsom BizTalk, Sharepoint och Azure.

Vårt mål är att du och dina medarbetare ska ha en användbar och användarvänlig lösning. Vi bygger lösningar utifrån standardplattformar men med långsiktigt perspektiv. Din lösning ska vara flexibel och kunna växa när din verksamhet förändras och nya behov uppstår.

Störst på Microsoft CRM

Vi är en av de största leverantörerna i Sverige, har varit med längst samt gjort flest installationer av Microsoft Dynamics 365, vilket har gett oss flera utmärkelser från Microsoft för vårt arbete. Vårt partnerskap med Microsoft är av största vikt för och vi använder oss av Microsoft för att säkerställa att våra lösningar och leveranser lever upp till det högt ställda krav på prestanda, skalbarhet och flexibilitet som kunderna kan förvänta sig av plattformen.

Vi erbjuder bl.a:

  • Hjälp med att ta fram CRM-strategier
  • Kravställning på nytt system
  • Projektledning
  • Skräddarsydda lösningar
  • Integrationer
  • Implementering och utbildning
  • Förvaltning och vidareutveckling
På Cybernetics webbplats använder vi cookies för att den ska fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder dem. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy. Ok!