Säljstöd2012-05-02T13:47:20+00:00

Ett bra säljstöd ger säljarna möjlighet att lägga mer tid på kundkontakter och mindre på administration. Det är dock viktigt att säljaktiviteter lagras så att statistik, analyser och optimering av verksamheten kan göras.

Vanliga krav för säljstöd är att en organisation vill dra nytta av fullständig överblick över hela säljprocessen, uppföljning av leads och affärsmöjligheter, effektiva godkännanden och realtidsbaserade säljprognoser för att öka försäljningen och antalet avslut. Vår erfarenhet säger att visualisering av information, direkt återkoppling, mobilitet och automatiska analyser är direkt avgörande för en lyckad implementation av säljstöd.

Cybernetics erbjuder allt från standardlösningar till specialanpassade lösningar. Kontakta oss för en diskussion hur vi kan hjälpa er att få en effektiv säljstödslösning.

På Cybernetics webbplats använder vi cookies för att den ska fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder dem. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy. Ok!