Vår mission

Är att skapa största möjliga affärsnytta för våra kunder

Kunder

Vi arbetar branschöverskridande och samarbetar med allt ifrån spelbolag och industriföretag till kommuner och landsting.

Gemensamt för alla våra kunder är ett behov av att effektivisera säljprocesser och supportprocesser för att kunna förbättra kundlojalitet och öka lönsamheten – och vi arbetar hängivet för att våra lösningar ska göra stor skillnad för våra kunders organisation och verksamhet.

Vi använder oss av marknadsledande plattformar och teknologier för att designa och utveckla det senaste inom CRM, och vi erbjuder stöd och expertkunskap från idéstadium till slutgiltig lösning. Vår ambition är att vara en långsiktigt pålitlig partner och våra samarbeten sträcker sig över flera år.

Vi arbetar målmedvetet för att främja ärliga och öppna samarbeten som vi ska kunna vara stolta över.

Vill du veta mer om våra tidigare erfarenheter?
Välkommen att kontakta sales@cybernetics.se

Affärsvärden

Vår mission är att skapa största möjliga affärsnytta för våra kunder. Våra experter brinner för att utveckla nya digitala affärslösningar. Men vad som sporrar oss mest i vårt arbete, det är när vi får se att en lösning faktiskt hjälper företag och organisationer att komma tillrätta med sina problem – när systemet stöttar företagets strategi, när effektiviseringen blir verklighet och vi ser hur det spiller över på lönsamheten.

Väl fungerade system skapar positiva nyttoeffekter för organisationer och företag. Men om ett system inte fungerar som tänkt kan det snarare göra mer skada än nytta. Därför ser vi alltid till att förstå våra kunders infrastruktur, behov och mål på djupet – för att då kunna skapa långsiktiga lösningar som skapar affärsvärde.

Vill du veta mer om
våra tidigare erfarenheter?

Här är några företag och organisationer som gett oss sitt förtroende:

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig så snart som möjligt!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Genom att skicka meddelandet samtycker jag till att Cybernetics behandlar mina personuppgifter.