Jobba hos

Cybernetics

Kultur och värdegrund

Vi på Cybernetics är ett dedikerat team som alltid ser till våra kunders bästa – vi strävar hela tiden efter att vara en så trygg, öppen och lyhörd partner som möjligt. Vi är en långsiktig partner för ditt system och vår organisation präglas av en ansvarsanda och en handlingskraft. Som kund ska du aldrig behöva tvivla på att vi inte löser ditt problem.

Alla våra medarbetare brinner för att utveckla ny teknik och smarta lösningar och backar inte för en utmaning. Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa maximalt värde för våra kunder. Vår värdegrund vilar på fundament som ärlighet, kvalitet, pålitlighet, långsiktighet och leveransförmåga.

Vill du veta mer om hur vi arbetar för att utveckla digitala affärslösningar? Hör gärna av dig till sales@cybernetics.se

Lediga jobb

Vi letar alltid efter nya stjärnor, har vi inga annonserade tjänster kan du skicka en spontanansökan till jobb@cybernetics.se

Just nu söker vi:

Projektledare / kundansvarig

I rollen som konsult med projektledarinriktning ingår du i ett av leveransteamen som har ansvar för ett antal befintliga och nya kunder. Din roll innebär att aktivt projektleda och förvalta de kunder du har ansvar för, tillsammans med din projektgrupp. I detta åtagande igår att driva projekt för kunderna, hantera och planera den löpande förvaltningen och proaktivt föreslå nya lösningar för kunden. Cybernetics är ett litet bolag som präglas av en entreprenörsanda. Det är därför viktigt att du finner det utmanande att ha en bred roll i projekten och sträva efter att ha en förståelse för Dynamics 365 som applikation.

Antal teammedlemmar varierar beroende på projekt, men du är den som leder och kommunicerar med den interna projektgruppen och är ansiktet ut mot kund. Projektens längd varierar men ligger någonstans mellan 150–3000 timmar.

Låter det intressant? Hör av dig till oss!

Junior applikationskonsult / affärssystemkonsult till Cybernetics

I rollen som CRM-konsult ingår du i ett team som har ett gemensamt ansvar för ett antal existerande och nya kunder. Tillsammans utför teamet projekt från ax till limpa och du är med och bidrar i projektets alla faser.

Cybernetics har en stor kundbas med varierande kunder både gällande storlek och bransch. Detta innebär att din roll och arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och du får prova på bredden som konsult. I framtiden ges möjlighet att fasas in i en projektledarroll som innebär att du blir ansvarig för att leverera CRM-lösningar till Cybernetics kunder. Detta sker både genom ditt deltagande i projekt samt genom att gå bredvid mer seniora projektledare. Med tiden kommer ansvarsnivån att höjas och du kan få hålla i mindre projekt själv.

Under din första tid på företaget kommer du att få en dedikerad mentor som stödjer dig i arbetet. Som konsult får du även möjligheten att bli certifierad inom Microsoft Dynamics 365 CRM.

Låter det intressant? Hör av dig till oss!

Frontend-utvecklare

I rollen som frontend-utvecklare ges möjligheter för dig att arbeta brett – från specificering och design till implementering och vidareutveckling av lösningar åt Cybernetics kunder. I din roll är du delaktig i uppbyggandet av CRM-lösningar åt kunderna med fokus på Microsoft Dynamics 365 och utveckling i C#, JavaScript, MVC och Bootstrap. Du arbetar in-house tillsammans med ditt team som innefattar utvecklare, applikationskonsulter, projektledare och verksamhetskonsult. Du deltar i hela utvecklingsprocessen och får sätta din prägel på bland annat designen, kod och helhetslösning. Är det av intresse för dig ges du även möjlighet att arbeta Back End och därav arbeta med delar i hela stacken.

Arbetet sker från Cybernetics kontor på Drottninggatan i en innovativ och flexibel miljö. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i ditt arbete får du den första tiden en dedikerad mentor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer
om hur vi arbetar för att utveckla
digitala affärslösningar?

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig så snart som möjligt!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Genom att skicka meddelandet samtycker jag till att Cybernetics behandlar mina personuppgifter.