Karriär2019-04-18T09:58:39+00:00

Jobba hos

Cybernetics

Kultur och värdegrund

Vi på Cybernetics är ett dedikerat team som alltid ser till våra kunders bästa – vi strävar hela tiden efter att vara en så trygg, öppen och lyhörd partner som möjligt. Vi är en långsiktig partner för ditt system och vår organisation präglas av en ansvarsanda och en handlingskraft. Som kund ska du aldrig behöva tvivla på att vi inte löser ditt problem.

Alla våra medarbetare brinner för att utveckla ny teknik och smarta lösningar och backar inte för en utmaning. Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa maximalt värde för våra kunder. Vår värdegrund vilar på fundament som ärlighet, kvalitet, pålitlighet, långsiktighet och leveransförmåga.

Vill du veta mer om hur vi arbetar för att utveckla digitala affärslösningar? Hör gärna av dig till sales@cybernetics.se

Lediga jobb

Vi letar alltid efter nya stjärnor, har vi inga annonserade tjänster kan du skicka en spontanansökan till jobb@cybernetics.se

Just nu söker vi

Vill du veta mer
om hur vi arbetar för att utveckla
digitala affärslösningar?

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig så snart som möjligt!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Genom att skicka meddelandet samtycker jag till att Cybernetics behandlar mina personuppgifter.

På Cybernetics webbplats använder vi cookies för att den ska fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder dem. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy. Ok!