Vi kombinerar

Strategi, affärskunnande och teknisk expertis

Erbjudande

Cybernetics levererar skräddarsydda system utifrån dina behov. Vi kombinerar strategi, affärskunnande och teknisk expertis för att utveckla digitala system som hjälper företag och organisationer att digitalisera och effektivisera sin verksamhet.

Oavsett om du står inför att implementera ett helt nytt system, eller ska uppdatera det befintliga, hjälper vi er. Vi är en långsiktig partner som erbjuder stöd och rådgivning genom hela processen – från behovsanalys till implementation och aktiv förvaltning.

Behovsanalys. I den inledande fasen jobbar vi nära våra kunder för att identifiera organisationens behov och mål. Vi frågar alltid varför. Skräddarsyr och rekommenderar lösningar som tillgodoser de behov som verksamheten står inför – och som stöttar affärsmodellen och skapar maximal affärsnytta.

Implementation. Vi ser vi till att systemets implementeras på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Vi arbetar iterativt och agilt, testar löpande och i nära dialog med dig som beställare.

Aktiv förvaltning. En verksamhet är levande och utvecklas över tid. Vi säkerställer att systemet växer och utvecklas tillsammans med er. Vi levererar support och tar hand om problem och nya behov som uppstår och stöttar er i att aktivt förvalta systemet för att uppnå en långsiktig investering.

Läs mer om våra kompetenser!

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig så snart som möjligt!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Genom att skicka meddelandet samtycker jag till att Cybernetics behandlar mina personuppgifter.