Erbjudande2019-02-25T20:32:23+00:00

Vi kombinerar

Strategi, affärskunnande och teknisk expertis

Erbjudande

Cybernetics levererar skräddarsydda system utifrån dina behov. Vi kombinerar strategi, affärskunnande och teknisk expertis för att utveckla digitala system som hjälper företag och organisationer att digitalisera och effektivisera sin verksamhet.

Oavsett om du står inför att implementera ett helt nytt system, eller ska uppdatera det befintliga, hjälper vi er. Vi är en långsiktig partner som erbjuder stöd och rådgivning genom hela processen – från behovsanalys till implementation och aktiv förvaltning.

Behovsanalys. I den inledande fasen jobbar vi nära våra kunder för att identifiera organisationens behov och mål. Vi frågar alltid varför. Skräddarsyr och rekommenderar lösningar som tillgodoser de behov som verksamheten står inför – och som stöttar affärsmodellen och skapar maximal affärsnytta.

Implementation. Vi ser vi till att systemets implementeras på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Vi arbetar iterativt och agilt, testar löpande och i nära dialog med dig som beställare.

Aktiv förvaltning. En verksamhet är levande och utvecklas över tid. Vi säkerställer att systemet växer och utvecklas tillsammans med er. Vi levererar support och tar hand om problem och nya behov som uppstår och stöttar er i att aktivt förvalta systemet för att uppnå en långsiktig investering.

Läs mer om våra kompetenser!

Läs vidare
På Cybernetics webbplats använder vi cookies för att den ska fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder dem. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy. Ok!