Blogg2019-04-18T10:07:41+02:00

Blogg 

Ta del av trender, kunskap och insikter

18okt 2019

Cybernetics blir en del av XLENT

I somras annonserade vi att XLENT förvärvar Cybernetics. Cybernetics blir XLENT, men vi har samma organisation och affär som innan – fast med större kapacitet. Att vi på Cybernetics blir en del av XLENT stärker vår position inom CRM och gör att vi i ännu större utsträckning kan arbeta med att förverkliga våra kunders visioner och idéer.

Cybernetics kommer att bredda XLENTs affärsområde med expertis inom allt från utveckling och design till förvaltning. Cybernetics har under många års tid levererat innovativa, tekniska lösningar som digitaliserar affärsrelationer, underlättar det dagliga arbetet och ökar effektiviteten för kunder inom många olika branscher. Ett arbete som fortsätter.

”Vi är mycket glada över att kunna applicera vår expertis inom CRM och digitala kundrelationer i ett ännu större sammanhang. Vi breddar nu vårt nätverk med cirka 500 konsulter inom XLENT Consulting Group, vilket ger oss ännu större muskler att leverera trygga och moderna affärssystem till existerande och nya kunder”, säger Thomas Schwieler, vd på Cybernetics.

Förvärvet är ett led i arbetet med XLENTs vision om att bygga morgondagens IT-lösningar. I och med ökad expertkompetens inom CRM kan de bredda sin produktportfölj och skapa ännu mer värde för sina kunder och deras affärer.

“Vi är mycket glada över detta tillskott till XLENT-familjen. Cybernetics är ett riktigt fint bolag som har en stark kunskap och stor potential inom området CRM och digitala kundrelationer. Efter flera års kontakt är det riktigt kul att Cybernetics nu blir en del av XLENT. Vi kommer göra varandra bra och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder Cybernetics tydliga spetsleverans”, säger Per-Eric Spansk på XLENT.

Mer från bloggen:

XLENT förvärvar Cybernetics

18 juni, 2019|

Den 10 juni genomförde XLENT ett förvärv av det stockholmsbaserade IT-företaget Cybernetics. Cybernetics utvecklar trygga och säkra verksamhetssystem. Sedan starten 1975 har Cybernetics samlat på sig expertkunskap inom allt [...]

Ta del av trender, kunskap och insikter inom digitala affärslösningar och digitalisering av affärsrelationer

Undrar du över något speciellt? Välkommen att höra av dig till info@cybernetics.se

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig så snart som möjligt!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Genom att skicka meddelandet samtycker jag till att Cybernetics behandlar mina personuppgifter.