iAM Server Monitoring (RoboMon) garanterar att dina servrar och applikationer förblir tillgängliga, detta är viktigt eftersom ett företag ofta är mycket beroende av sina IT-lösningar.

Itheons lösning gör detta med en tvist, till skillnad från andra lösningar som varnar dig för fel efter att de hänt, varnar Itheon’s lösning dig för problem innan de sker och rättar automatiskt till dem.

iAM (RoboMon) letar bara inte efter fel, den förhindrar dem. iAM:Servers (RoboMon) adresserar utmaningen av ökande systemkomplexitet, diversitet och interoperabilitet samt hjälper till att säkra prestanda och kapacitet. iAM (RoboMon) låter IT-tekniker jobba proaktivt mot en hållbar servermiljö som alla moderna företag kräver idag. Itheons server övervkningslösning är ett starkt system som levererar en extremt kostnadseffektiv, lätt eller djup övervakningslösning. Det gör det möjligt för organisationer att implementera stora och skalbara övervakningsmöjligheter.
  • Monitorering av alla servrar baserade på en eller mot flera kriterier som du satt upp.
  • Schemaläggning, här använder du en flexibel kalender med flera kriterier som val.
  • Upptäck problem, få noteringar om tröskelvärden är nära att överstigas eller om de överstigs.
  • Automatisering av korrigerande processer eller insamling av ytterligare data för att snabba upp problemlösningen.
  • Mätning av all statistik t.ex. disk utnyttjande, svarstider, minne, CPU bandbredd, incidenter osv.
  • Rapportering möjliggör manuell eller automatisk generering av rapporter och diagram eller kombinationer för någon aspekt av den övervakade miljön eller SLA:n.
×

Har du frågor om iAM Server Robomon?

Kontakta oss så guidar vi dig till rätt. Ring 08-470 38 00 eller maila sales@cybernetics.se för mer information.