Vi letar efter kreativa och ansvarstagande personer som älskar utmaningar. Som kollega till oss arbetar du i team med den senaste tekniken i nära samarbete med våra kunder.

  • Brinner du för ny teknik och affärskritiska lösningar?
  • Vill du bidra till att göra våra lösningar till det bästa i branschen?
  • Varför inte jobba i IT-branschens roligaste företag?

Cybernetics arbetar med den senaste tekniken och kombinerar detta med intressanta uppdrag och egen kompetens- och personlig utveckling.

Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. När du kontaktar oss ger du ditt samtycka till att Cybernetics lagrar dina inskickade personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha kontakt med oss, du vill bli borttagen eller så länge som vi anser att det är nödvändigt med hänsyn till ovan angivna syfte.

Du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen, vill uppdatera dina uppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har lagrade om dig.

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med Datainspektionens rekommendationer utifrån GDPR. Om du har funderingar eller frågor kring hur vi tillämpar GDPR i rekryteringsprocessen, kontakta oss på info@cybernetics.se.

×Spontansök genom formuläret på denna sida eller maila jobb@cybernetics.se

Aktuellt: