I rollen som CRM-konsult ingår du i ett team som har ett gemensamt ansvar för ett antal existerande och nya kunder. Tillsammans utför teamet projekt från ax till limpa och du är med och bidrar i projektets alla faser.

Cybernetics har en stor kundbas med varierande kunder både gällande storlek och bransch. Detta innebär att din roll och arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och du får prova på bredden som konsult. I framtiden ges möjlighet att fasas in i en projektledarroll som innebär att du blir ansvarig för att leverera CRM-lösningar till Cybernetics kunder. Detta sker både genom ditt deltagande i projekt samt genom att gå bredvid mer seniora projektledare. Med tiden kommer ansvarsnivån att höjas och du kan få hålla i mindre projekt själv.

Under din första tid på företaget kommer du att få en dedikerad mentor som stödjer dig i arbetet. Som konsult får du även möjligheten att bli certifierad inom Microsoft Dynamics 365 CRM.

Låter det intressant? Läs mer och sök tjänsten via Bravura – Junior applikationskonsult / affärssystemkonsult till Cybernetics

×Ansökan till tjänsten skickas via formuläret på denna sida eller till jobb@cybernetics.se